Hangtechnika

Hangtechnika, hangosítás

Rendezvények hangosítása külön rendelhető szolgáltatás. Mivel a rendezvények

sikeressége azon múlik, hogy a célközönség hallja-e az elmondottakat, ezért alapvető célunk, hogy megfelelő minőségű hangosítást biztosítsunk. Technikailag felkészültek vagyunk kisebb és nagyobb konferenciák, estélyek, meetingek hangosítására egyaránt. Technikusaink állandó felügyelettel gondoskodnak arról, hogy a rendezvényen minden zavartalanul működjön. A hangosításhoz igény szerint rendelhetőek mikrofonok. Rendelkezésre állnak vezetékes mikrofonok, melyek fixen állványra rögzíthetőek, vagy olyan helyzetben is használhatóak, ahol kisebb távolságon belül mozog az előadó. Természetesen vezeték nélküli mikrofnok is rendelhetőek. Léteznek kézi-, ill. csiptetős mikrofonok, melyek szabad mozgást biztosítanak az előadónak. Hangosítás elengedhetetlen tartozéka a hangfalak. Kisebb-nagyobb aktív hangfalak révén tudunk jó minőségű hangosítást kiépíteni. Aktív hangfalakat főleg mobil alkalmazásokhoz ajánljuk. Előnye, hogy beépített erősítővel rendelkezik, így csak a mikrofont vagy a lejátszót kell csatlakoztatni, hogy a hangosítás megfelelően működjön
.


Legújabb beruházásaink között van a Trevis Audio új családja, mely jelentős minőségi változásokat hozott megszokott hangosításunk világába.

 

Az új rendszerünk is alkalmas családi napok és egyéb rendezvények hangosítására. Valamint elérhetők a következő rendszerek: L-acoustics, Dynacord, valamint Garry hangrendszerek.

A több ezer fős rendezvények hangosításánál több szempontnak is meg kell felelni. Fontos figyelembe venni, hogy milyen eseményt hangosítunk, zenét vagy beszédet. Az sem mindegy, hogy szabadtéri hangosításról van szó, vagy egy csarnokban lévő hangosításról. Mert ami jól szól egy zárt teremben, az kevés egy szabadtéri rendezvényen. Ezek függvényében tudjuk eldönteni, hogy milyen rendszert építsünk ki.