Tolmácstechnika

Szinkron Tolmácstechnika

Tolmácstechnikai szolgáltatásunk, a legkisebbtől a legnagyobb rendezvényekig megállja a helyét. A legújabb Bosch infra digitális rendszerünk termen belül kifogástalan vételt biztosít akár 32 nyelvig is, viszont termen kívül teljesen lehallgathatatlan. Technikusaink állandó felügyelettel biztosítják, hogy a rendezvényen minden megfelelően működjön. A tolmácstechnika hangosítással kombinálható.

Bosch tolmácstechnikai rendszerünk

 

A piacon jelenleg nagyon sok olyan tolmácstechnikai eszköz létezik, amellyel meg tudják oldani a szinkrontolmácsolást. Jellemzoen megtalálhatók, Magyarországon olyan eszközparkok amik, már 10 vagy akár még több éve is elavultak. Az itt bemutatott tolmácstechnika a legújabb jelátviteli rendszert használja. Az infravörös tartományt használva sugároz digitális jelátvitelt használva.

A régebbi technikákkal szemben az általunk használt tolmácstechnika, jelátvitelének köszönhetően, tökéletes minőségű hallhatóságot biztosít. Nem zavarják különféle fényforrások, ennek köszönhetően nincsenek olyan helyek a teremben, ahol a tolmácsvevő készülék zajos, vagy alig hallható jelet biztosítana.


 

 

 

 

 

Tolmácstechnika része a tolmácskabin, mely az EU szabványoknak megfelelően, mind méretében, mind hangszigetelésében a rendezvény lebonyolítását szolgálja.

A képen látható tolmácskabint az El-Vision Kft. gyártja. További információért klikk a jobb oldali képre.

A tolmácskabinban megfelelő szellőző rendszer biztosítja a tolmácsok kényelmét. Tolmácskabinunk minden terembe könnyen installálható.

Vezeték nélküli tolmácstechnika

(idegenvezetői technika)

Az idegenvezetői vagy tourguide tolmácstechnika, egy olyan eszközünk, amelyet leggyakrabban idegenvezetésre használnak. A technika lényege, hogy egy csoportot úgy lehet végigvezetni (múzeumban, városban), hogy még aki elmarad a csoporttól ő is hallja az idegenvezetőt.
A tourguide rendszer egy központi töltőegységen töltődik éjszakánként, és így bármilyen hosszúra is nyúlik a séta, az egységek mindig jól fognak működni.
Csoportok vezetéséhez, múzeumlátogatáshoz technikusaink mindig segítséget nyújtanak.