Robotkamera bérlés távírányítóval vagy PTZ vezérlővel

Konferenciákra, online előadások közvetítésére és egyéb rendezvényekre is használható kamerák bérbeadását biztosítjuk, robotkamerákkal. Egy vagy több robotkamera bérlése PTZ vezérlővel, vagy táviránytóval lehetséges. Használható milyen olyan platformon ami lát webkamerát. Könnyen használható Zoom kamera vagy Microsoft teams kamera ként is.

Egyszerűen helyezheti el tárgyalójában a megbeszélés idejére és biztosíthatja, hogy mindenki mindent lásson.

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

A kamerákon HDMI és USB3.0 egyaránt megtalálható így könnyen használható egyszerű céges előadásokhoz vagy prezentációkhoz. A kamera usb portján keresztül egyszerűen csatlakoztatható bármilyen számítógéphez, laptophoz. Használata pedig plug&play. A kamera megjegyzi a zoom és egyéb beállításokat is, így amikor előadó váltásra kerül a sor egyszerűen, gyorsan forgathatja a kamerát, egyetlen gomb megnyomásával

Érzékelő 1/2.8 inch high quality HD CMOS sensor

Video formátum: HDMI/SDI/HDBaseT video format
1080P60/50/30/25/59.94/29.97;1080I60/50/59.94;720P60/50/30/25/59.94/29.97

Optikai Zoom:10X f 4.7 47mm

Látószög: 6.43° tele 60.9° wide

Robotkamera vezérlés

És hogy a vezérlést se keljen bonyolítani adunk hozzá egy távirányítót. A táviránytóval egyszerűen vezérelhetjük a robotkamerát. Beállíthatunk előre preseteket előadóknak, vagy résztvevőknek.

Több kamera bérlés esetén szükségünk lehet vezérlő, melyet technikussal együtt igényelhet. Ebben az esetben Technikusunk egy vezérlővel együtt érkezik a helyszínre, beprogramozza, és üzemelteti a kamerákat a rendezvény alatt. Ezzel a megoldással két vagy több kamerát is be tud programozni a kollégánk, növelve ezzel a résztvevők megjelenését. Erről akkor beszélhetünk, ha például egy 40-50 fős tárgyalást kell közvetíteni.

Egyéb kamerák bérlése

Lehetőség van egyéb kamerák felszerelések bérlésére is. Keressen meg minket és mondja el igényét, raktárunkban biztosan találunk rá megoldást.

Rendelkezünk nagy kamerákkal, kisebb gimballos kamerákkal. Tudunk a levegőből dronnal közvetíteni. Rendelkezünk közvetítő eszközökkel, és a hozzá tartozó professzionális streaming server háttér is rendelkezésre áll.

Szolgáltatásaink egyben és külön külön is elérhetőek. Támogatást kínálunk a rendezvénye alatt technikusainkkal, vagy oparatőrökkel, akik azon lesznek, hogy rendezvénye egy professzionális esemény legyen.

Kórasztalos megbeszeléséknél kimondottan előnyös, hiszen minden résztvevő látszódhat a képben, annélkül, hogy egy oparatőr követné őket.

Könnyen használható, és programozható. Egyszerű és egyben professzionális megoldás, minden tárgyalásra.