Tour guide és Audio guide bérlés, Idegenvezető rendszerek,

Tour guide és Audio guide rendszerek bérlése

Városlátogatás csoportos utazás egy közös programok barátokkal vagy protokoll rendezvények például épület átadásnál, nagy segítséget jelent ha van tour guide vagy audio guide rendszerünk. Amennyiben ilyen rendszert bérlünk ezek az események élvezetessé válnak, hiszen az idegenvezető, vagy tolmács az idegenvezető rendszer segítségével egyszerűen tudja vezetni a csoportunkat.

Hogyan képzeljük el az idegenvezető rendszer használatát? A tour guide rendszernél egy mikrofonba kell beszélni és mindenki hallja a 100 méteren belül. Bár a rendszer bérlése pénzbe kerül de nagyban segíti eseményünk színvonalát.

Tour guide bérlés vagy Audioguide bérlés esetén klikk ide

Idegen vezető és tourguide rendszerek bérlése. Tolmácsberendezés
Idegen vezető és tourguide rendszerek bérlése. Tolmácsberendezés

Hogyan nyújt segítséget a tour guide rendszer bérlés?

Amikor egyszerre szeretnénk haladni 40-50, vagy ennél több emberrel haladni,  nehéz megoldani hogy valaki hangosan beszéljen és hallható legyen mindenki számára.

Ezért ezen adudio vagy tolmácsrendszerek használata egy fülhallgató segítségével segíti hogy mindenki számára hallható legyen az idegenvezető.

Ráadásul ezek a rendszerek úgy vannak megtervezve hogy mindenki egyedileg tudja a hangerőt állítani. Cégünknél többféle tour guide és audioguide rendszer bérlésre van lehetőség, melyek kiszolgálnak komoly üzleti rendezvényeket vagy egyszerű baráti társaságokat. 

Idegen vezető és tourguide rendszerek bérlése. Tolmácsberendezés
Stage line tourguide

Milyen jellegű a jelátvitel?

Ezen rendszerek egyúttesen FM, vagyis rádiós jelátvitelt használnak, ami segíti hogy akár beltérben is több tíz méterre el távolodjunk az idegenvezetőnk, től vagy a tolmácstól. Nyitott térben pedig akár 100 méter távolságot is elérheti a kapcsolat. 

Mire ajánljuk:

  • Városnézés
  • Gyárlátogatás
  • Túrázás
  • Múzeumok csoportos látogatása
  • Tárlatvezetés

Cégünk a professzionális szolgáltatásokra építi a működését ezért nálunk elérhetőek az egyszerű FM rendszerek, vagy a professzionális infra tolmácsrendszerek is rendszereket is. Ha Ennél komolyabb rendszerre van igénye akkor igényelhetsz nagybiztonságú infravörös átviteli rendszereket is melyeket cégünk kínálatában igényeinek megfelelően telepítetthet hordozható, vagy fix megoldásban.

Ezen rendszerek segítségével megoldható egy kiállítótér vagy konferenciaterem ellátása tolmácsolással. A tour guide és audio guide rendszerek Természetesen egyszerűbb tolmácsolásra használhatók De nem helyettesítik a konferenciatermei szinkrontolmács berendezéseket.

A cégünknél bérelhető idegenvezető rendszerek egyaránt többcsatornásak, ezért lehetőséget biztosítanak többnyelvű, vagy több kisebb csoport egyszerre történő vezetésére is.

Például ha a csoportunkban két anyanyelvű csoport jön létre például egy angol és egy német csoport akkor egy angol és egy német idegenvezetővel két külön csatornán egy időben tudjuk vezetni a csoportunkat a városban.

Sokan megkérdezik hogy ezek a rendszerek használható például buszok belterében. És elmondhatjuk hogy valóban abszolút nyugodtan használhatják őket hiszen Sok esetben busszal viszik körbe a látogatókat.  egy ilyen buszos látogatások alkalmával is megállják a helyüket a tour guide rendszerek. Ilyen alkalommal akár használhatunk előre programozható audio guide rendszereket is.

Amennyiben nem tudja milyen rendszerre lenne szüksége segítünk:

  • Tourguide rendszer
  • Audio guide rendszer
  • Kabinos tolmácsrendszer

Mi a különbség a tour guide és a tolmácsrendszer között?

Az tourguide rendszer alapvetően  egy egyirányú kommunikációs eszköz.  amikor valaki turkált rendszert használ akkor például az idegenvezető bele beszél a mikrofonba amit a hallgatók hallanak.  fontos szempont hogy csak azok fogják hallani akik fülest viselnek,  így ha valaki becsatlakozik a túrához például egy hívatlan vendég az nem fogja hallani.

Fontos szempont hogy akár tour guide akár audio guide rendszert használunk a hatótáv miatt 50-100 méterre is lehetnek a hallgatóink.  Ezért ez a rendszer az arra alkalmas hogy meglátogassuk vele például egy gyár létesítményt vagy egy múzeumot. És a másik szintén fontos hogy rádiós kapcsolata révén nem helyhez kötött a működése.

Sokan összekeverik tolmács rendszerekkel de tourguide Bár részben használható erre nem minősül tolmács rendszernek. Cégünk Bosch tolmács rendszerekkel foglalkozik, Ami a kabinos tolmács rendszereket jelenti. Ilyenkor szinkrontolmácsok ülnek a kabinba akik 20 percenként váltják egymást Ez a szolgáltatás viszont helyhez kötött,  vagyis csak az adott teremben működik.

Amivel mi dolgozunk: