Hangtechnika

Rendezveny-hangositas

Ajánlat rendezvény hangosítás árakhoz: el-vision@el-vision.hu 

Hangtechnika, rendezvény hangosítás, konferencia hangosítás
Rendezvény hangosítás, konferencia hangosítás

Rendezvény hangosítás

Az új rendszerünk is alkalmas családi napok és egyéb rendezvények hangosítására. Valamint elérhetők a következő rendszerek: L-acoustics, Trevis hangrendszerek.

Rendezvény hangosításra mind a szabadtéri mind az ideiglenes beltéri előadótermekben szükség lehet, akár koncertek, vagy különböző előadások megtartásáról és egyéb alkalmakkor.

Mobil hangosítás

A mobilhang hangtechnika színvonala rendezvény hangosítás terén is kiemelkedő. Nívós eszközeink és megbízható hangtechnikus kollégáink segítségével, elsőrangú szolgáltatást nyújtunk rendezvények hangosításában. Mindig a legjobb hangminőségre törekszünk és el is érjük.

Folyamatos fejlesztések mellett, figyeljük a piacon megjelenő legújabb rendezvény hangosításhoz szükséges eszközöket, s igyekszünk beszerezni a legjobb legújabb technológiákat

Esemény és rendezvény hangosításokhoz mikrofonok.
Rendezvény hangosítás mikrofon

Rendezvény és események közt is rengeteg a különbség. Egy konferencia hangosításhoz inkább csiptetős vagy fej mikrofonokat keresnek. Az egyéb rendezvények hangosításához, értük itt falunapok, koncert hangosítás vagy ezek egyvelege inkább ének mikrofonokat keresnek

Hangtechnika, Kézi mikrofon rendezvények hangosítása.
Kézi mikrofon rendezvények hangosításához.

Mivel a rendezvények sikeressége azon múlik, hogy a célközönség hallja-e az elmondottakat, ezért alapvető célunk, hogy a megfelelő minőségű rendezvényhez kiváló hangosítást tudjunk nyújtani.

Cégünk foglalkozik különböző rendezvények, műsorok és produkciók hangosításával, rendezvény hangosítási feladatainak ellátásával. Technikailag felkészültek vagyunk kisebb és nagyobb konferenciák hangosítására. Estélyek hangosítására, meetingek, vagy egyéb rendezvények hangosítására egyaránt.

Technikusaink állandó felügyelettel gondoskodnak arról, hogy a rendezvényen minden zavartalanul működjön. A rendezvény hangosításhoz/hangtechnikához igény szerint rendelhetőek mikrofonok.

Bérelhető mikrofonok

Rendelkezésre állnak vezetékes mikrofonok, melyek fixen állványra rögzíthetőek, vagy olyan helyzetben is használhatóak, ahol kisebb távolságon belül mozog az előadó. Természetesen vezeték nélküli mikrofonok is rendelhetőek. Léteznek kézi-, ill. csiptetős mikrofonok vagy fej mikrofonok, melyek szabad mozgást biztosítanak az előadónak.

Hangosítás elengedhetetlen tartozéka a hangfalak. Kisebb-nagyobb aktív hangfalak révén tudunk jó minőségű hangosítást kiépíteni. Aktív hangfalakat főleg mobil alkalmazásokhoz ajánljuk. Előnye, hogy beépített erősítővel rendelkezik, így csak a mikrofont vagy a lejátszót kell csatlakoztatni, hogy a hangosítás megfelelően működjön

Legújabb beruházásaink között van a Trevis Audio új családja, mely jelentős minőségi változásokat hozott megszokott hangosításunk világába.

A több ezer fős rendezvények hangosításánál több szempontnak is meg kell felelni. Fontos figyelembe venni, hogy milyen eseményt hangosítunk, mert egyátalán nem ugyan azon technikákat kell alkalmaznunk. Az sem mindegy, hogy szabadtéri rendezvény hangosításról van szó, vagy egy csarnokban lévő konferencia hangosításról. Mert ami jól szól egy zárt teremben, az kevés lehet egy szabadtéri rendezvényen. Ezek függvényében tudjuk eldönteni, hogy milyen rendszert építsünk ki, és tudunk árat adni, hogy hogy végül mennyi lesz a rendezvény hangosítás ár.

Rendezvény és rendezvény hangtechnika

A következő rendezvények hangosítását vállaljuk: Konferenciák és kiállítások, workshopok és csapatépítők, céges vacsorák és fogadások, bankettek, osztálytalálkozók, bálok, utcabálok, iskolai-, főiskolai, egyetemi- és művelődési ház rendezvények, sportesemények, családi napok, falunapok, élő koncertek, esküvők. Télen vagy nyáron, kint vagy bent, kültéri vagy szabadtéri nekünk mindegy. Tőlünk minden körülmények között magas színvonalú hangosítás várható.

Rendezvény hangosítás árak

Cégünknél minden listaáras, vagy is csak azt kell fizetni, amit megrendelünk.  A rendezvény hangosítás egészen kis rendszereket is jelenthet így nehéz hangosítás árakat megadni. 

Kérjük legyen segítségünkre abban, hogy megadja mit kellene hangosítani és mennyi időről lenne szó. Igyekszünk mi előbb kedvező ajánlatot adni.

Ajánlatkérés: el-vision@el-vision.hu

Egyéb igényelhető szolgáltatások: