Hangtechnika

Rendezveny-hangositas

Ajánlat rendezvény hangosítás árakhoz: el-vision@el-vision.hu 

Hangtechnika, rendezvény hangosítás, konferencia hangosítás
Rendezvény hangosítás, konferencia hangosítás

Rendezvény hangosítás

Az új rendszerünk is alkalmas családi napok és egyéb rendezvények hangosítására. Valamint elérhetők a következő rendszerek: L-acoustics, Trevis hangrendszerek.

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

Rendezvény hangosításra mind a szabadtéri mind az ideiglenes beltéri előadótermekben szükség lehet, akár koncertek, vagy különböző előadások megtartásáról és egyéb alkalmakkor.

Mobil hangosítás

A mobilhang hangtechnika színvonala rendezvény hangosítás terén is kiemelkedő. Nívós eszközeink és megbízható hangtechnikus kollégáink segítségével, elsőrangú szolgáltatást nyújtunk rendezvények hangosításában. Mindig a legjobb hangminőségre törekszünk és el is érjük.

Folyamatos fejlesztések mellett, figyeljük a piacon megjelenő legújabb rendezvény hangosításhoz szükséges eszközöket, s igyekszünk beszerezni a legjobb legújabb technológiákat

Esemény és rendezvény hangosításokhoz mikrofonok.
Rendezvény hangosítás mikrofon

Rendezvény és események közt is rengeteg a különbség. Egy konferencia hangosításhoz inkább csiptetős vagy fej mikrofonokat keresnek. Az egyéb rendezvények hangosításához, értük itt falunapok, koncert hangosítás vagy ezek egyvelege inkább ének mikrofonokat keresnek

Hangtechnika, Kézi mikrofon rendezvények hangosítása.
Kézi mikrofon rendezvények hangosításához.

Mivel a rendezvények sikeressége azon múlik, hogy a célközönség hallja-e az elmondottakat, ezért alapvető célunk, hogy a megfelelő minőségű rendezvényhez kiváló hangosítást tudjunk nyújtani.

Cégünk foglalkozik különböző rendezvények, műsorok és produkciók hangosításával, rendezvény hangosítási feladatainak ellátásával. Technikailag felkészültek vagyunk kisebb és nagyobb konferenciák hangosítására. Estélyek hangosítására, meetingek, vagy egyéb rendezvények hangosítására egyaránt.

Technikusaink állandó felügyelettel gondoskodnak arról, hogy a rendezvényen minden zavartalanul működjön. A rendezvény hangosításhoz/hangtechnikához igény szerint rendelhetőek mikrofonok.

Bérelhető mikrofonok

Rendelkezésre állnak vezetékes mikrofonok, melyek fixen állványra rögzíthetőek, vagy olyan helyzetben is használhatóak, ahol kisebb távolságon belül mozog az előadó. Természetesen vezeték nélküli mikrofonok is rendelhetőek. Léteznek kézi-, ill. csiptetős mikrofonok vagy fej mikrofonok, melyek szabad mozgást biztosítanak az előadónak.

Hangosítás elengedhetetlen tartozéka a hangfalak. Kisebb-nagyobb aktív hangfalak révén tudunk jó minőségű hangosítást kiépíteni. Aktív hangfalakat főleg mobil alkalmazásokhoz ajánljuk. Előnye, hogy beépített erősítővel rendelkezik, így csak a mikrofont vagy a lejátszót kell csatlakoztatni, hogy a hangosítás megfelelően működjön

Legújabb beruházásaink között van a Trevis Audio új családja, mely jelentős minőségi változásokat hozott megszokott hangosításunk világába.

A több ezer fős rendezvények hangosításánál több szempontnak is meg kell felelni. Fontos figyelembe venni, hogy milyen eseményt hangosítunk, mert egyátalán nem ugyan azon technikákat kell alkalmaznunk. Az sem mindegy, hogy szabadtéri rendezvény hangosításról van szó, vagy egy csarnokban lévő konferencia hangosításról. Mert ami jól szól egy zárt teremben, az kevés lehet egy szabadtéri rendezvényen. Ezek függvényében tudjuk eldönteni, hogy milyen rendszert építsünk ki, és tudunk árat adni, hogy hogy végül mennyi lesz a rendezvény hangosítás ár.

Rendezvény és rendezvény hangtechnika

A következő rendezvények hangosítását vállaljuk: Konferenciák és kiállítások, workshopok és csapatépítők, céges vacsorák és fogadások, bankettek, osztálytalálkozók, bálok, utcabálok, iskolai-, főiskolai, egyetemi- és művelődési ház rendezvények, sportesemények, családi napok, falunapok, élő koncertek, esküvők. Télen vagy nyáron, kint vagy bent, kültéri vagy szabadtéri nekünk mindegy. Tőlünk minden körülmények között magas színvonalú hangosítás várható.

Rendezvény hangosítás árak

Cégünknél minden listaáras, vagy is csak azt kell fizetni, amit megrendelünk.  A rendezvény hangosítás egészen kis rendszereket is jelenthet így nehéz hangosítás árakat megadni. 

Kérjük legyen segítségünkre abban, hogy megadja mit kellene hangosítani és mennyi időről lenne szó. Igyekszünk mi előbb kedvező ajánlatot adni.

Ajánlatkérés: el-vision@el-vision.hu

Milyen rendezvény hangosítást lehet bérelni?

Igazi minden felmerülő hangosítási problémára tudunk megoldást találni. Amennyiben szeretne szervezni egy olyan rendezvényt a hangosítást kell először meg kell állapítani a, hogy hány fő fog ellátogatni erre a rendezvényre. Ennek fényében, valamint annak fényében, hogy milyenek lesznek a fellépők tudunk segíteni, hogy milyen rendezvény hangosítás a van szüksége.  Nem mindegy Például, hogy zenekarok lépnek fel vagy humoristák.

Nálunk minden olyan hangrendszert megtalál amire szüksége lehet, akár egy kisebb vagy egy nagyobb rendezvény alkalmával. Rendezvény hangosításunkban megtalálja az aktív hangrendszerektől a line array hangrendszerekig, minden olyan hangrendszert amelyek segítik hogy, jól hallható legyen a rendezvénye.

Aminek már van elképzelése arról hogy milyen hangosítást szeretne bérelni, mondja el nekünk. Mindenképpen olyan rendszer fogunk ajánlani amivel elégedett lesz

Mit tartalmaz egy rendezvény hangosítás ár?

Áraink természetesen a teljes installációt tartalmazzák a helyszínre való elszállítástól az üzemeltetési és a bontásig. Technikus kollégáink a rendezvény hangosítás minden egyes pontján ott vannak már az építéskor odafigyelnek arra hogy minden úgy legyen kiépítve hangosító rendszerben ahogy az az  az esemény üzemeltetése folyamán a legrugalmasabb van és dinamikusan folyjon. 

Sokszor tapasztalható a gerjedések, mikrofon problémák, vagy a legrosszabb esetben amikor egy hangosító rendszerben lemerül az elem. Kollégáink visszajelző rendszereken figyelik azt, hogy minden probléma mentesen menjen egy ilyen rendezvény alatt. Képesek akár közben is javításokat, vagy cserjéket végezni. Így a hallgatóknak a legkevesebb probléma tűnik fel ha ilyen még is előfordul

Milyen típusú rendezvényekre igényelhető rendezvény hangosítás?

A legszélesebb körben igényelheti rendezvény hangosításainkat. Lehet szó konferencia vagy kisebb rendezvények, falunapok, avagy megemlékezések. Lehetnek családi rendezvények, vagy divatbemutatók.

Nekünk a legfontosabb, hogy minden rendezvényhez megfelelő típusú hang rendszert tudjunk ajánlani. Ezért abban is bízhat, hogy megtaláljuk ami önnek mint árban mint technikában a legjobbat nyújtja.

Rendszerek rendezvény hangosításhoz

Cégünk a megfelelő rendezvényhez a megfelelő installációt adja. Ezért rendelkezünk kisebb analóg keverőpultokkal és a legnagyobb családokból, márkás zenekari keverőpultokkal. A nagyobb digitális rendszereinkkel zenekarok egymásutánját is tudjuk fogadni, és akár minimális időre tudjuk csökkenteni a beállásokat.

Hangosítás technikában igyekszünk mindig a legújabb és legfejlettebb eszközöket biztosítani, ami nem kis kihívás, hiszen akár néhány év alatt is óriásit fordulhat a technikai háttér.

Időnként például a teljes mikrofon rendszereinket is egyben cseréljük, hogy a meglévő szabályozásnak megfelelően tudjunk rendezvényeket szolgáltatni. Ez nagyon fontos, hiszen egy rossz tartományban működő rádiós mikrofon óriási gondokat okozhat.

Hangfalainkból az egyszerű kis aktív hangfalakon keresztül a legmárkásabb rendszereket is elérheti. Ezen a területen is, mint az összes többin, igyekszünk megfelelni a kihívásoknak és rendszeresen frissítjük az eszköztárainkat.

Miért válassza az El-Vision rednezvény hangosítását?

Fiatalos csapattal, sok-sok hátunk mögött hagyott rendezvénnyel, és több mint 20 éves rendezvénytechnikai múltal rendelkezünk.

Nagyon sok rendezvényt bonyolítunk heti szinten is, ezért gyakran kell megküzdenünk olyan kihívásokkal, amikor újabb és újabb helyzetek merülnek fel.

Rugalmasak vagyunk, és igyekszünk jó kedvel de nagy odafigyeléssel megoldani a rendezvényeket.

Keressen minket, vagy csak kérjen ajánlatot.

Rendezvény hangosítás árak

Rendezvények hangosításának ára több minden alapján számolható ki. Először azt kell felmérnünk, vagy az ügyfélnek elmondani, hogy az adott rendezvény milyen hangtechnikai eszközöket igényel.

Amikor ezt már tudjuk, fontos tudnunk a helyszínt és azt, hogy mennyi hangtechnikus szükséges a rendezvény lebonyolításához. Más típusú hangosítás kell egy megnyitó vagy kiállításhoz, egy beszédhez. És megint csak más technikai hátteret kíván meg egy esküvői szertartás, ahol a beszéden túl például zenei aláfestés is szükséges.

Miután kikalkuláltuk, hogy az adott rendezvény hangosítás árak, hogyan alakulnak, igyekszünk úgy megszabni az árainkat, hogy ügyfélbarát legyen.

Egyéb igényelhető szolgáltatások:

Színpad bérlés rendezvény hangosításhoz
Tolmácsberendezés rendezvény hangosításhoz
Élő internetes közvetítés rendezvény hangosítással