Konferenciák, kongresszusok

Kongresszusok
Kongresszusok rendezvénytechnikája

Cégünk nagy tapasztalattal szolgál ki nemzetközi konferenciákat, kongresszusok és közgyűlések technikáját. A kongresszusok rendezvénytechnikája sokszor olyan feladat, melyre mint rendezvénytechnikával, mint IT ismerettel fel kell készülni.

Az elmúlt közel 20 évben olyan Magyar, és Nemzetközi konferenciák és kongresszusok lebonyolításában vettünk részt melyek nagy tapasztalattal látták el stábunkat.

Most igyekszünk egy kis betekintést nyújtani abba, hogy milyen technikákra lehet leginkább szükség egy konferencián vagy kongresszuson.

Kongresszusok beléptetés

Egy nagyobb konferencián vagy kongresszuson általános, hogy több száztól akár több ezer fő is érkezhet.

Az küldöttek érkezésekor a legfontosabb az irányítás, ami leginkább a kongresszus szervező cég irányítása alatt zajlik. Azonban ha több ezer emberről beszélünk nekünk kezelni, kell a beléptetésüket irányításukat és útba igazításukat.

Erre is kínálunk megoldásokat akár QR kódos beléptetéssel, azonosítással

Prezentáció kezelő
Prezentáció kezelő

Előadók irányítása, és előadás kezelés

Amikor megérkeznek előadóink, tudniuk kell kinek hova kell mennie és melyik teremben kell majd előadást tartania.

Ennek megkönnyítése miatt egy központi előadás feltöltőt szoktunk használni, amit rendszeresen a regisztráció mellé helyezünk el. Ezzel megkönnyítjük, hogy amikor egy kongresszusi előadó érkezik, már a regisztrációnál azonosítjuk, és megkérjük fáradjon ez előadás feltöltőbe és adja le az előadását.

Több esetben előfordult az is, hogy akár egy helyszínen el sem fértek a küldöttek, ezért két vagy akár több helyszínt is össze kellett kapcsolnunk. Nagy gyakorlattal kapcsolunk össze szállodai vagy kongresszusi termeket, hogy a kongresszusi rendezvénytechnika együtt tudjon működni.

Előadónk leadja a kongresszusi előadást és egy erre a célra épített kongresszusi hálózaton továbbítjuk abba a terembe, ahol az előadását meg kell tartania.

Kongresszusi termek kezelése rendezvénytechnika

Kongresszusi termek vagy konferencia termek üzemeltetésében igen jártasak vagyunk. Képesek vagyunk egy időben akár több szekció termes konferenciák üzemeltetésére.

Ahogy az előbbiekben leírtuk, a kongresszusi küldöttek leadják az előadásaikat, amiket mi a megfelelő terembe küldünk be. Minden teremben akár mennyi szekciót is tervezünk, ülnek technikusok, akik várják az előadót. Miután az előadás feltöltőben mindent megbeszéltek, nincs szükség külön egyeztetésre a teremben is . Így az előadó kiállhat, és kifejtheti előadását.

Led fal bérlés
Grand Hotel Royal