Konferenciatechnika

Ebben a témakörben, a konferenciatechnika világában leginkább alkalmazható eszközeiről szeretnénk kisebb betekintést engedni, az ide látogatóknak.

Vezeték nélküli asztali mikrofon
Vezeték nélküli asztali mikrofon konferenciatechnika

Cégünk rengeteg konferenciát és tudományos bemutatóban közreműködik sok éves tapasztalattal.

A konferenciatechnia területén legyen szó egy tárgyalásról egy asztalnál mikrofonokkal, vagy olyan konferenciatechnikai eszközökkel ahol a tárgyaló másik országban tartózkodik, nálunk minden megtalálható.

Ide sorolhatók azok a konferenciatechnikai eszközök, melyeket az oldalunk külön is tárgyal, mint tolmácstechnika, szavazástechnika, de egyéb renderek is léteznek

Konferenciatechnika: Asztali mikrofon rendszerek

Asztali mikrofon rendszereinkből két alap típus található meg nálunk.

A vezetéses asztali mikrofon rendszer és a vezeték nélküli asztali mikrofon rendszer. Elmondható, hogy mindkettőt gyakran használjuk, feladatfüggően, hogy mit kell megvalósítani.

Vezetékes asztali mikrofon rendszer
Vezetékes asztali mikrofon
Vezetékes asztali mikrofon

Ezek a vezetékes asztali mikrofon rendszerekben cégünk a Sennheiser márkájú mikrofonokat használja. Egyaránt professzionális a megjelenése, és a hangzása is. Rendszeres kiszolgálója nemzetközi delegációknak, kabinet vagy üzleti megbeszéléseknek, és a konferenciatechnika egyik elengedhetetlen kiegészatője

Vezeték nélküli asztali mikrofon
Vezeték nélküli asztali mikrofon

Vezeték nélküli asztali mikrofon rendszerek, vagy más néven konferencia mikrofonok cégünknél szintén megtalálhatóak. A vezeték nélküli rendszerek nagyon elegánsak és akkumulátorról vezeték nélkül is kiváló hangot biztosítanak. Mi a BOSCH márkát használja ezen rendszerekben, mely szinte minden eszköze jól megállja helyét a konferenciatechnikában

Videokonferencia rendszerek konferenciatechnikához

Jól elterjedt és bevált rendszerek a skype Zoom és egyéb hasonló platformok. Ezek a mára a konferenciatechnika mindennapos velejárói lettek. Azonban sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy adott tárgyalások titkosítására van szükség.

Ilyen esetekben olyan eszközökre lehet szükség, melyben az eszközök közvetlen kapcsolatban állnak egymással.

Video konferenciatechnika
Video konferenciatechnika

A képen egy cisco rendszert látunk, melyekkel megvalósítható a közvetlen kapcsolat két ügyfél között. Ez különösen fontos lehet akkor, ha egy olyan konferenciatechnikai eszközt keresünk, mellyel megoldható a titkosítás.

Platformok kiegészítése

Ahogy az előbbi témában is említettük, mindennapos használatú lett azon platformok használata mely képpel és hanggal, köti össze az embereket. Nagyon sok ingyenes, és sok fizetős szolgáltatás is létezik. Ezt is megfelelően kell kiválasztani, hogy egy konferenciát minél jobban be lehessen mutatni a partnereinknek.

Most arról szeretnénk említést tenni, hogyan lehet ezen felületeket kiegészíteni konferenciatechnikai eszközökkel.

Lényegében akár konferencia vagy asztali mikrofonok, akár tolmácsrendszer, vagy szavazó rendszerről legyen szó, minden elküldhető akár skype, zoom vagy más felületekkel. Az El-Vision kft. minden olyan konferenciatechnikai eszközzel rendelkezik, mely segít abban, hogy ezen megemlített eszközökkel becsatlakoztassunk más résztvevőket.

Mivel rengeteget írhatnánk róla, inkább azt kérjük írja le ön mire gondol, mi pedig megpróbáljuk megvalósítani: el-vision@el-vision.hu