Konferenciatechnika

Vezeték nélküli asztali mikrofon
Vezeték nélküli asztali mikrofon konferenciatechnika

Ebben a témakörben, a konferenciatechnika világában leginkább alkalmazható eszközeiről szeretnénk kisebb betekintést engedni, az ide látogatóknak.

Cégünk rengeteg konferenciát és tudományos bemutatóban közreműködik sok éves tapasztalattal.

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

A konferenciatechnika területén legyen szó egy tárgyalásról egy asztalnál mikrofonokkal, vagy olyan konferenciatechnikai eszközökkel ahol a tárgyaló másik országban tartózkodik, nálunk minden megtalálható.

Ide sorolhatók azok a konferenciatechnikai eszközök, melyeket az oldalunk külön is tárgyal, mint tolmácstechnika, szavazástechnika, de egyéb renderek is léteznek

Konferenciatechnika: Asztali mikrofon rendszerek

Asztali mikrofon rendszereinkből két alap típus található meg nálunk.

A vezetéses asztali mikrofon rendszer és a vezeték nélküli asztali mikrofon rendszer. Elmondható, hogy mindkettőt gyakran használjuk, feladatfüggően, hogy mit kell megvalósítani.

Vezetékes asztali mikrofon rendszer
Vezetékes asztali mikrofon
Vezetékes asztali mikrofon

Ezek a vezetékes asztali mikrofon rendszerekben cégünk a Sennheiser márkájú mikrofonokat használja. Egyaránt professzionális a megjelenése, és a hangzása is. Rendszeres kiszolgálója nemzetközi delegációknak, kabinet vagy üzleti megbeszéléseknek, és a konferenciatechnika egyik elengedhetetlen kiegészatője

Vezeték nélküli asztali mikrofon
Vezeték nélküli asztali mikrofon

Vezeték nélküli asztali mikrofon rendszerek, vagy más néven konferencia mikrofonok cégünknél szintén megtalálhatóak. A vezeték nélküli rendszerek nagyon elegánsak és akkumulátorról vezeték nélkül is kiváló hangot biztosítanak. Mi a BOSCH márkát használja ezen rendszerekben, mely szinte minden eszköze jól megállja helyét a konferenciatechnikában

Videokonferencia rendszerek konferenciatechnikához

Jól elterjedt és bevált rendszerek a skype Zoom és egyéb hasonló platformok. Ezek a mára a konferenciatechnika mindennapos velejárói lettek. Azonban sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy adott tárgyalások titkosítására van szükség.

Ilyen esetekben olyan eszközökre lehet szükség, melyben az eszközök közvetlen kapcsolatban állnak egymással.

Video konferenciatechnika
Video konferenciatechnika

A képen egy cisco rendszert látunk, melyekkel megvalósítható a közvetlen kapcsolat két ügyfél között. Ez különösen fontos lehet akkor, ha egy olyan konferenciatechnikai eszközt keresünk, mellyel megoldható a titkosítás.

Platformok kiegészítése

Ahogy az előbbi témában is említettük, mindennapos használatú lett azon platformok használata mely képpel és hanggal, köti össze az embereket. Nagyon sok ingyenes, és sok fizetős szolgáltatás is létezik. Ezt is megfelelően kell kiválasztani, hogy egy konferenciát minél jobban be lehessen mutatni a partnereinknek.

Most arról szeretnénk említést tenni, hogyan lehet ezen felületeket kiegészíteni konferenciatechnikai eszközökkel.

Lényegében akár konferencia vagy asztali mikrofonok, akár tolmácsrendszer, vagy szavazó rendszerről legyen szó, minden elküldhető akár skype, zoom vagy más felületekkel. Az El-Vision kft. minden olyan konferenciatechnikai eszközzel rendelkezik, mely segít abban, hogy ezen megemlített eszközökkel becsatlakoztassunk más résztvevőket.

Mivel rengeteget írhatnánk róla, inkább azt kérjük írja le ön mire gondol, mi pedig megpróbáljuk megvalósítani: el-vision@el-vision.hu

Szavazás technika

Cégünk hozzávetőlegesen 10 éve foglalkozik szavazást technikai rendszerekkel konferenciákra és konferencia technikai eszközök ként.

Több olyan nagy megrendelőnk van aki mindenki számára ismert és olyan nevekkel dolgozunk együtt, akikkel minden magánember találkozik. Legyen szó egy egyszerű Igen, nem, szavazástól kezdve a részvény tőzsdei szavazásokról, minden tekintetben megállják a helyüket.

Az elmúlt időszakban az online térben is több közgyűlést, tisztújító választást, és közgyűlést bonyolítottunk le. Ügyfeleink egytől egyig elvárták, hogy a konferencia technikát úgy kössük össze az online szavazó térrel, hogy pontos adatokat kapjunk melyeket jegyzőkönyv ezni lehet és ügyvéddel ellenjegyeztetni. Ezekről még többet a szavazás technika oldalunkon olvashat.

Tolmácstechnika szinkrontolmácsolás

A konferencia technikához szorosan kötődő egyik vállalásunk, a tolmácstechnika, és tolmács berendezés rendszerek.

Ezekkel a rendszerekkel Nem csak offline rendezvényeken tudunk tolmácsolást biztosítani hanem az online térben is be tudjuk kötni a szinkrontolmácsolást és a szinkrontolmácsokat.

Tolmács berendezés ünk a legújabb Konferencia technikai eszközökkel működik együtt, megbízható és nagy precizitással, működéssel.

Erről többet a tolmácstechnika oldalon olvashat.

Konferenciatechnika és mikrofonon rendszerek

Bár már sok szó esett feljebb ezrn konferenciatechnikai eszközökről, még is fontos tisztában lenni veli még milyen eszközik igényelhetők.

Ahogy rendezvény hangosìtás oldalunkunk látható is, vezetékes és vezeték nélküli konferenciatechnikai kiegészìtők is rendelhetők.

Pulpitus mikrofonok, mikroportok, kézi vagy állványos mikrofonok.

Ezeket mind egy egységbe kötve tudjuk működtetni, hiszen cégünk csak a professzionális eszközöket vásárolja meg.

Konferenciatechnikával felszerelt termek üzemeltetése

Magyarországon is több olyan konferenciaterem található amely Fel van szerelve professzionális konferencia technikai eszközökkel. Sokszor tapasztaljuk hogy ezen eszközök Működtetéséhez nincsen megfelelő szakember.

Mivel ezen Vision Kft fő profilja a konferenciatechnika ezért vállaljuk ezen termek üzemeltetését akár órabéres szolgáltatásban is.

Hogy miből áll ez a szolgáltatás? A megrendelt időszak alatt technikus biztosítunk aki a teljes hozzáértéssel fogja üzemeltetni az önök által felszerelt Konferencia technikai eszközöket. Legyen szó sajtótájékoztatóról, nemzetközi találkozóról, vagy delegációk kiszolgálásáról. Cégünk Jelenleg is több épületben szolgált 6 hasonló feladat köröket.

Amennyiben megkeres bennünket, szívesen kiadjuk ezen helyek referenciáit,  amely legfőképpen Budapesten található meg. 

Amennyiben ön helyszíni technikai üzemeltetést kér, Legyen akár szállodai, konferencia termi vagy bármilyen technikai üzemeltetés, Mi olyan technikus fogunk biztosítani aki megfelelő képzettséggel rendelkezik, mint a technikával, mint az idegen nyelvek ismeretében. Több éves tapasztalattal rendelkezünk luxusszállodák technikai kiszolgálásában is, Így pontosan tudjuk milyen igények merülhetnek fel.

Élő közvetítés konferenciatechnikával
Konferenciatechnikához elengedhetetlen vetítéstechnika