Led fal bérlés

Led fal bérlés
Sofitel

Felhozatalunkban kiváló minőségű, beltéren és kültéren egyaránt használható rendezvénytechnikai led falakat talál. Led fal bérlés vagy kivitelezésen gondolkodik? Segítünk

Ajánlatkérés el-vision@el-vision.hu

A ledfal bérlés minden esetben egy teljes kivitelezéssel járó projekt, melyhez az üzemeltető technikuson keresztül minden olyan egyéb eszköz tartozik, mely szükséges az üzemeltetéshez. Mind a megszokott, mind pedig az extrém igényeknek igyekszünk megfelelni. Többféle méretű és felbontású készüléket kölcsönözhet! Az eszközöket hozzuk-visszük, telepítjük, és azok felügyeletéről is gondoskodunk.

Ezeket a korszerű technológiával rendelkező, kifejezetten erős fényekhez (például kültéri rendezvénykehez) kifejlesztett, LED falakat vagy videófalakat, elsősorban nagy tömegeket megmozgató rendezvényekhez ajánljuk.

Használatukkor az egyéni adottságoktól függően (pixeltávolság) számolni kell bizonyos látótávolsággal. Általános szabály: a minimum látótávolság méterben kifejezve megegyezik a LED fal mm-ben megadott pixeltávolságával, ezért ha led fal bérlésben gondolkodik, hívjon bennünket..

A LED-es tecnikáknak több típusa létezik. Kültéri led fal– és beltéri led fal kategória, továbbá a beltéri LED falakat hagyományos és könnyűszerkezetes (transzparens)

Led fal bérlés kültérre

Ezek a videótáblák fedett területen és szabadtéren is használhatóak. A berendezések építési ideje függ a kialakítandó felület nagyságától és az installálás módjától. Fontos tudni, hogy a működtetéshez, megfelelő tápfeszültséget szükséges biztosítani, s led fal bérlés esetén ennek költségével is számolni szükséges. Például amennyiben nincs a helyszínen agregátort is lehet hozzá rendelni.

Elhelyezhetőek függesztve például egy aluminium traverzen vagy külön megrendelhető talapzaton (pl.: színpadon vagy járófelületen).

Led fal bérlés beltérre

Led fal  bérlés
Led fal bérlés

A beltéri LED falak elsősorban fényerejükben térnek el a kültériektől, illetve abban, hogy nem annyira ellenállók a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. És az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a felbontásuk is jobb.

Beltérre cégünk P2-es led fal bérlést szorgalmaz, ugyan is ebben az esetben a ledek távolsága 2mm-re van elhelyezve ami egy nagyobb felületen tűéles vetítést eredményez. Beltéri led fal bérlés esetén ebben az esetben 100%, hogy elégedett lesz a kért szolgáltatással.

Transzparens led fal bérlés

A transzparens vagy is átlátszó led fal az egyik olyan led típus ami nagyon látványossá tudja tenni rendezvényét.

Ha szeretné hogy látszódjon ami mögötte van, show elemként használná vagy csak szeretne valami újat béreljen transzparens led falat

transzparens led fal bérlés
transzparens led fal bérlés

Egyéb igényelhető szolgáltatások: