Élő közvetítés, online konferencia és online adások

Élő közvetítés
Élő közvetítés, élő adás, élő facebook adás

Élő adás, élő közvetítés, média streaming. Internetes közvetítés rendezvényekről, eseményekről. Konferencia olnline közvetìtése. Segìtünk, hogy virtuális vagy online formában

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

Egyedi tervezésű olnline előadásokhoz, online konferencia háttér. Ön kitalálja milyen legyen mi pedig megírjuk egyedi vituális studióját. Az online eseményes és az innovatìv technológiákat mind megtalálod nálunk.

Élő online előadás virtuális studió bemutatót a itt, vagy akár a facebookon is megtekintheti. 

[fb_plugin post href=https://www.facebook.com/elvisionkft/videos/3651217521564109/]

Tudnivalók az élő közvetítés és online rendezvényekhez:

1 A kiválasztott helyszín ahol online konferenciát szeretnénk tartani rendelkezik-e megfelelő sávszélességgel?

 • A feltöltés egy online konferenciához min 30Mbps- 720p video (elég a facebook vagy
 • you tube online rendezvény, élő közvetítéshez)  60Mbps– vagy felette 1080p vagy is Full-HD
 • Amennyiben nem rendelkezik, külön ajánlatot adunk több sim kártyás közvetítő eszközre, mely ezt biztosítja 4G-s kapcsolattal. Ezen eszközeink minden nap próbára vannak téve online rendezvényeken, konferenciákon.
Élő adás Online rendezvény
Élő adás Online rendezvény
Élő adás Online streamer
Élő adás Online streamer

2 Milyen platformra szeretnék élő adást vagy online konferenciát? Sokszor kérdezik akik online konferenciát szeretnének tartani. Néhány példa:

 • Facebook – ingyenes (max 720p online konferencia élő videó adás)
 • You tube – ingyenes (max 720p online konferenciaélő videó adás)
 • Vimeo – fizetős (max 1080p élő adás, live chat, szavazás) igazi interaktìv online konferencia
 • Hopin – fizetős (max 1080p élő adás, live chat, szavazás)
 • Saját rendezvény platform, saját design

3 Milyen plusz elemek lehetnek szükségesek egy online rendezvényhez?

 • Egy vagy több kamerás, statikus vagy operatőrrel dolgozó kamerák szükségesek
 • Studióban és irodában is szükséges lehet  fény és hang technika
 • Led fal, keret nélküli tv egyéb háttér elemek. 

A szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik élő vagy előre rögzített video – vagy hanganyagaikat egyidejűleg több felhasználónak kívánják elérhetővé tenni az interneten. Internetes közvetìtéshez rendeljen most.

Streem Video

Élő közvetítés
Élő közvetítés, élő adás, élő facebook adás

Előre rögzített adások streaming szerverrel élő közvetítés (Video/Audio On Demand)

[fb_plugin post href=https://www.facebook.com/elvisionkft/posts/1111848232550964]

Ha hosszabb hang- ill. videóanyagait szeretné széles közönség számára elérhetővé tenni, akkor a videó/audió fájljait csak fel kell másolnunk szervereinkre, a többiről pedig stábunk gondoskodik.

Rendezvény élő közvetìtése vagy rendezveny olnline előadásokkal bármiről lehet szó. Segítünk megtervezni az online rendezvényt.

Előnye: a felhasználóknak nem kell az egész filmet/hanganyagot letölteniük a gépükre, az adás rögtön elkezdődhet.

A kialakult egészségügyi helyzetre , csapatunk azonnal tudott reagálni, hiszen több mint 14 éve foglalkozunk online élő internetes közvetítésekkel. Ennek segítségével úgy tudunk online élő konferenciákat, beszélgetéseket, oktatásokat közvetíteni hogy a résztvevőnek nem kell egy helyen, egy légtérben tartózkodnia.
A nézők eddig is irodájukból, otthonukból kapcsolódtak a közvetítéseinkhez, de most az új szolgáltatásunk keretében már az előadók is távolról kapcsolódhatnak a beszélgetésbe vagy tarthatják meg az előadásaikat. Mi pedig saját stúdiónkból vágjuk és keverjük az élő hangot és képet.

És hogy miért hasznos így online konferenciát csinálni?

 • A nézőknek nem kell telepíteni semmilyen kliens programot a közvetítés és élő adás megtekintéséhez.
 • Saját egyedi honlapba is beágyazható az internetes adás online közvetítés képe.
 • A platform lehet egyedi tervezés is, vagy valamelyik népszerű közösségi platform is (YouTube vagy Facebook Live Zoom, Teams, Hopin, stb. )
 • A közvetítésekben továbbra is meg tudunk jeleníteni bármilyen prezentációt (PowerPoint,  Pdf,  stb), lehet demózni bármilyen szoftvert, meg lehet osztani bármilyen képernyőtartalmat, mely az élő adást egyedivé és érdekessé teszi.
 • Egyedi háttereket feliratokat és desing-t tudunk gyártani minden internetes közvetítéshez.
 • Változatlanul használunk céges arculati elemeket, logókat, grafikákat, feliratokat (előadó neve, titulusa, stb..) és be tudunk játszani bármilyen videó tartalmat, szavazni illetve véleménykutatni is tudunk közben.

Még több technikai részlet internetes közvetítés és élő adás, élő konferencia létrehozásához:

Internet sávszélesség élő adáshoz, internetes közvetítéshez

Az első kérdés az élő adás vagy online konferencia létrehozásához színte mindig az, hogy van-e a helyszínen elegendő internet sávszélesség a közvetítéshez, ahova stabil, megbízható internetkapcsolatra van szükség. Esetünkben a feltöltési sebesség a legfontosabb paraméter, amelynek HD közvetítések bonyolításához el kell érnie a 6 Mbs (megabit per secundum) értéket. A közvetítés helyszínén, ha lehetőség van rá, a helyi vezetékes internetkapcsolatot részesítjük előnyben. Ha azonban erre nincs mód, akkor mobil 4G hálózatot használunk, de ennek sebessége a helyi mobilhálózattól függően. Amennyiben még ez sem elég olyan mobil több simkártyás eszközt is tudunk biztosítani, ami egyszerre 8 mobil tornyot ér el, s így garantált hogy az élő adás, online konferencia hibátlanul, HD minőségben fog a nézőkhöz érkezni.

Milyen platformot válasszak online konferenciához?

Az élő online előadásokhoz, konferenciákhoz olyan platformokat választunk, amelyek már sokszor bizonyították, hogy nagy terhelés mellett is megbízhatóan teljesítenek, például 

 • Facebook
 • Youtube 
 • Vimeo
 • Hopin
 • Zoom
 • Skype

Amennyiben leírja milyen élő adást, online konferenciát szervez, segítünk a legolcsóbb és legideálisabb megoldásokban. Mivel heti több alkalommal is készítünk élő előadásokat, nagy gyakorlattal segítünk a platformokban is. 

Technikai eszközpark az élő adásokra

Cégünk csak professzionális eszközökkel kamerákkal dolgozik (nem a webkamerás megoldások csapata vagyunk) 

Rendelkezünk 4K kamerákkal profi statívokkal videókeverőkkel hang keverők, mikroportokkal, lámpákkal s minden mással ami szükséges lehet.

Garantáljuk, hogy az online konferencia, élő adása a legjobb megoldásokkal lesz lebonyolítva.

Konferencia közvetítés online

Egy vagy több előadós konferencia, előadás közvetítése több kamerával, prezentáció streaminggel. Virtuálisan kibővítjük az előadótermet.

Élő bejelentkezés 

Egykamerás élő közvetítés standup, vagy pl. céges bejelentésre, egyszemélyes eseményekhez, mikrofonozással, kiegészítő világítással.

Nálunk megtalálja amit keres: Online konferencia, online meeting, webinárium, webinár, Online oktatás, e-learning, webkonferencia, webmeeting, videokonferencia, virtuális kerekasztalbeszélgetés, virtuális oktatórterem, virtuális konferenciaterem, online konferenciaterem