Video-keszites

Video-keszites, kameratechnika

Ajánlatkérés rendezvény videó készítésére el-vision@el-vision.hu

Videó Kamera technika
Kamera

Amennyiben szeretné a konferencia, meeting, estély vagy bármilyen jellegű rendezvény, rendezvény videó anyagát rögzíteni, többféle lehetőséget is tudunk nyújtani. Kérhet videó vagy hangfelvételt is.

Referencia videók megtekintése itt:

 Reklám videók                  Esemény videók

Élő internetes videó közvetìtés?

Lehetőség van vidó felvétel (videótechnika), konferencia videó,rendezvény videó készítésére is, amit pendrive vagy felhőben adunk közzé.

Különleges ajánlatunk: többnyelvű konferencia(konferencia videó) esetén minden nyelvet külön tudunk rögzíteni. Ezt egy MKV file formátumban átadva több nyelven le is tudják játszani.

Online video
Video készítés online

El-Vision Kft. lehetőséget biztosít arra is, hogy a felvett rendezvény videó és hanganyagot elhelyezze a weboldalra. Ez a szolgáltatás egy ingyenes lehetőség, melyet minden partnerünk igénybe vehet. Azokat a konferencia videó és hang anyagokat, amik bizalmas jellegű információt tartalmaznak, egy külön jelszóval védett oldalra helyezzük el. Így csak az férhet hozzá a rendezvény videójához, aki ismeri a felhasználó nevet és jelszót.

Cégünk vállalja videofelvétel, rendezvény videó készítését céges, magán- és iskolai rendezvényekről, konferenciákról konferencia videó, táncestekről, illetve egyéb eseményekről.
Portfóliók, referenciafilmek, promóciós és oktatási filmek, image filmek, reklámfilmek készítése rövid határidővel.
Technikai hátterünk a legmodernebb Full HD formátum alkalmazását teszi lehetővé

Videó

A film és videó készítés egyik legfontosabb eleme a videó felvevők. Ügyfeleink csak professzionális eszközöket kapnak.

Legyen élőben vágva az eseménye vagy utólag, minden eszköz saját raktárunkon áll rendelkezésre.

Webes online megjelenés rendezvény videó

Ha vállalkozásával szeretne minden lehetséges felületen jelen lenni, az online marketing világa az egyik legfontosabb hely. Forduljon hozzánk és legyen mi előbb konferencia videója, rendezvény videó!

Aki nincs jelen valamilyen formában az interneten, szinte nem is létezik! Napjainkban egyre több cégnek van saját weboldala. Itt megosztja az érdeklődőkkel szolgáltatásait, termékeit, konferencia videóit, rendezvény videóit. Ezen megosztásokat megteheti videó, vagy blog formátumban, ezért egy odaillő videó sok érdeklődőt hozhat.

Az online marketing egyik legjelentősebb eleme a reklám videó vagy konferencia videó és rendezvény videó.

A reklámvideók több szempontból is rendkívül hatékonyak!

Felgyorsult világunkban az embereknek kevés szabadidejük. Emiatt igyekeznek minél rövidebb idő alatt elvégezni feladataikat. Ha szükségük van egy bizonyos termékre vagy szolgáltatásra, általában nem töltenek sok időt a kereséssel. Inkább megnéznek egy rövid konferencia videót, vagy céges bemutató videót vagy rendezvény videót. 

A cégek weboldalán található tájékoztatókat gyakran túlságosan hosszúnak találják az emberek. Előfordulhat, hogy emiatt hagyják el a weboldalt és nem veszik fel a kapcsolatot az adott céggel. Ezzel szemben a reklámvideók sokkal könnyebbé teszik a tájékozódást. Segítségükkel gyorsan juthatnak információkhoz az érdeklődők. Ennek hatására elentősen nő az esély a céggel való kapcsolatfelvételre, és üzletek létrejöttére.

Értékesítési videó

Értékesítésnek azt nevezzük, amikor a termékünk vagy szolgáltatásunk eljut a vásárlóhoz. Az értékesítés során az eladni kívánt termékeket vagy szolgáltatást bemutatják. Mi sem könnyebb ezt bemutatni egy céges videóval! Ìgy a vevő megismeri, látja, hogy hogyan is működik, és ha a reklámvideó megtekintése után esetleg szeretné, lehetősége van személyesen is megnézni. Ha szeretné még ki is tudja próbálni.

Az online értékesítési videó, konferencia videó vagy rendezvény videó nem közvetlen. Vagyis amikor értékesítünk, nem vagyunk ott a vevők mellett, hogy segíteni tudjunk nekik. Ezért pontos és érthető reklámvideót kell készíttetnünk.

Így viszont – mivel úgy is tudunk értékesíteni, hogy nem kell személyesen ott lennünk – nagyobb az esélye annak, hogy többen megtalálják termékeinket. Az internetre feltöltött videó-videók nappal is, de még éjjel is “értékesít helyettünk”. A vásárlóink mindaddig meg fogják találni a termékeinket, szolgáltatásunkat, amíg reklámvideónk megtalálható az interneten.

Prezentációs videó, konferencia videó

Egy összetett előadói módszer, egy technika a rendezvény videó kivitelezésében. Egy prezentációs reklámvideóban a szemléltetésé, a bemutatásé a főszerep. Nagyrészt összejöveteleken, megbeszéléseken szokták alkalmazni, egy új termék, szolgáltatás bemutatásaként, mint egy konferencia videó.

Mivel ilyenkor általában egy adott termék bemutatására koncentrálódik a videó, ezért úgy kell megszerkesztenünk, hogy izgalmas legyen.

Annak kell a szemünk előtt lebegnie, hogy ilyenkor az előadott terméké, az előadóé és a nézőé a főszerep. Fontos, hogy az előadó úgy tudja bemutatni a reklámvideóval együtt a terméket, például egy rendezvény videóban, hogy felkeltse a közönség figyelmét. Hiszen egy jól megszervezett bemutató lehet az adás-vétel alapja.

Reklámvideót készíteni nem egyszerű feladat, ezért jobb, ha profikra van bízva. Elvégre az internetes portálokon szinte az egész világhoz el fog jutni.

Embereknek akár ezrei fognak rákattintani naponta, így fontos, hogy minőségi anyagot nézzenek meg. Keressen minket ajánlatkérésével.