Színpadtechnika

Színpad bérlés moduláris elemekből

Színpad bérlés
Színpad bérlés, tervezés, kivitelezés

Az El-Vision Kft. a színpad bérlés mellett, vállalja kisebb események és nagyobb rendezvények színpad tervezését és kivitelezését mely összességében színpadtechnika néven kereshető.

Színpad bérléskor a GUIL márka színpadjaiból épülnek, melyek moduláris elemekből épülnek fel bármilyen színpad konfigurálásához, a nagy fesztiváloktól a kis eseményekig. Alumíniumból és nyírfa panelből készül, minden platform használható a szabadban.

Nagy ellenállású moduláris padló, víztaszító és tűzgátló kezeléssel, legfeljebb 1200 kg / m2 (12 KN / m2) terhelésig tanúsítva, csúszásmentes felülettel és lezárt élekkel.

A TM440 platformok a legjobb megoldást kínálják bármilyen rendezvényre, a kis padlólapoktól a nagy színpadokig, többféle konfigurációban használhatók állandó (beltéri) és ideiglenes installációkhoz (koncertek, színházak, előadótermek, pódiumok, kifutók, télikertek, tribünök, dekorációk) stb.).

Időjárásálló 100% nyírfa deszkájának és megerősített alumínium szerkezetének köszönhetően raklapok tökéletesek kültéri használatra, színpad bérlésre. Mindezen jellemzők kombinációja teszi bérelhető színpadjainkat nagyon praktikus elemként minden olyan eseményhez, amely gyors és könnyű összeszereléssel nagy terhelési ellenállást igényel.

Színpad bérlés
Színpad bérlés, tervezés

Teljes körű színpad technikai szolgáltatásaink közé tartozik a színpad tervezés, kivitelezés.

Színpad bérlés igényei alapján pontosan megvalósítjuk a színpaddal, és színpad fedéssel kapcsolatos elképzeléseit vagy segítünk megtervezni a megfelelő mérető és teherbírású színpad szerkezetet.

A színpadtechnikai eszközök bérbeadása mellett az alábbi szolgáltatásokkal is rendelkezésére állunk ügyfeleinknek:

  • színpad tervezés, színpad bérlés, méretezés
  • színpad fedés tervezés, méretezés
  • árajánlat kialakítása
  • színpad és egyéb rendezvénytechnikai elemek összehangolása
  • bérelt színpad elemek helyszínre szállítása
  • színpad és színpad fedés
  • szerkezeteinek helyszíni kivitelezése, összeszerelése
  • bérelt színpad technikai eszközök szétszerelése és visszaszállítása

Milyen rendezvényre lehet színpadot bérelni?

Színpad bérlés esetén első sorban tudnunk kell, hogy bel vagy kültérre szeretne színpadot bérelni. Természetesen mind két helyszínre megoldható.

Fontos azt tudni, hogy nem mindegy például, hogy csak egy előadó állna a bérelt színpadra, vagy egy autót állítanánk ki rajta.

Mivel színpadjaink nagy teherbírásúak, mind kettőre van lehetőség.

Ha színpadot bérlek, milyen lesz a borítása?

A színpadunk önmagában egy barna színű fa felület, amely egy vízálló és csúszásgátló felülettel van ellátva.

Két fajta borítást szoktunk rá használni:

  • Színpad bérlés szőnyegezve
  • Színpad bérlés grabóval

Mit is jelentenek ezek:

Amikor valaki színpadot szeretne bérelni, például egy divatbemutatóra vagy egy konferenciára, akkor sokszor előfordul, hoyg szőnyegezve kéri az ügyfél. Ilyen esetben nálunk erre is leadhatja az igényét, s egyben szállítjuk.

Amikor valaki például kültéren, zenekart vagy tácosokat szeretne a színpadon látni, jobb ha egy olyan linóleum felülettel látjuk el, mely tisztítható és elegáns. Erre való a grabó!

Milyen magas lehet egy bérelt szìnpad?

Sokan megkérdezik, milyen magas lehet egy színpadelem amelyet bérelnek. Színpad bérléskor figyelembe vesszük, hogy beltérre vagy kültérre szeretnének színpadot bérelni. Egy beltéri színpad építésnél, ha például egy szállodába vagy konferenciaterem bevisszük lehet hogy elég ha 20, 40, 60 cm színpadot építünk.

Még például a szabadban épített színpadok akár a két métert is elérhetik. Az El-Vision Kft től bérelhető színpadok magassága 20 cm től 2 méterig rendelhető. Érdemes előre meghatározni hogy egy ilyen színpadhoz hány lépcső szeretnénk rakni. Lépcsőinket 20 cm ként építjük.

Egyéb igényelhető szolgáltatások: