Vetítéstechnika

Vetítéstechnika, projektorok

Vetítéstechnika, projetor bérlés, na de milyen? Szükség lenne valami nagyobb megjelenítőre….. de nem igazán jártas benne, hogy mi lenne a legjobb és legolcsóbb. Kérje ajánlatunkat és segítünk : el-vision@el-vision.hu

Most pedig igyekszünk elkalauzolni mit is lenne jó bérelni. Felhasználhatóság alapján különítjük el a projektor bérlést és a keret nélküli tv-k bérlését

Mai világunkban sokszor amikor halljuk, hogy valaki projektort szeretne bérelni, s megkérdezzük milyen helyre, milyen rendezvényre, kiderül, hogy nem is annyira csak projektor jöhet szóba. Sok esetben elég egy nagyobb Tv-t bérelni, vagy akár egy keret nélküli tv-t, de még sok esetben a led fal bérlés is szóba jöhet. Led fal bérlésről többet itt tudhat meg.

Projektor bérlés és Vetìtéstechnika

A megfelelő vetítéstechnikánk sötét és világos termeket egyaránt alkalmas kiszolgálni. Választhatóak kisebb és nagyobb installációs projektorok, amelyek élménnyé tehetik egy rendezvény vizuális jellegét.

Vetítéseink során csak a megrendelő elképzeléseitől függ, hogy mit szeretne megjeleníteni a vásznon. Méretében is lehet eltérő egy vetíteni kívánt kép. Vásznaink között megtalálható a 21,5m  től a 65m -ig a normál vásznak.

Installációs Projektoraink a 2000 ANSI-tól 30000 ANSI fényerőig állnak rendelkezésre.

Egy rendezvény alatt nagyon fontos szempont, hogy jó minőségű legyen a vetítés (vetítéstechnika). Erre a célra szolgálnak különböző egységek /videó szétosztó, Vga Splitter,Vga átkapcsoló stb./ . Ezen rendszerek alkalmazásával egyszerűen megoldható, hogy az előadóknak ne keljen a hátuk mögött található vászonra figyelni, hanem egy előtte elhelyezett csak az ő számára látható monitorra.

Több esetben előfordul, hogy a konferencia hangulatát emelve az előadót kamerával közvetítjük. Egy ilyen megoldással még a hátul ülők is láthatják az előadó arcát.

Vetítéstechnika területén sok lehetőség van mely a mai technikák kiaknázását jelenti. Lehetőség van videófalak vagy ledfalak bérlésére is.

Keret nélküli Tv bérlés Vetìtéstechnika

Hogy miért érdemes keret nélküli tv-t bérelni? A 47″-os vagy 55″ elemekből összeállított felület a 2-2 mm-es határvonalaknak köszönhetően homogén képet alkot, . Előkelő, elegáns megjelenésével, dinamikus képminőségével lenyűgöző látványt nyújt.

A panelek szabadon konfigurálhatóak, ezért ha keret nélküli tv-bérlésben gondolkodik akkor pl. több elemes összefüggő felület, oszlop, szórt panelek, csík stb. is egyszerűen megéphető. Az eszközön megjeleníthető az egyszerű videóképtől a nagy felbontású számítógépes jelig minden.

Nem utolsó sorban a keret nélküli tv-k bérlésnél akár napsütéses helyre is elhelyezhetőek, hiszen magas fényerővel rendelkeznek.