Vetítéstechnika

Vetítéstechnika, projektorok

Vetítéstechnika, projetor bérlés, na de milyen? Szükség lenne valami nagyobb megjelenítőre….. de nem igazán jártas benne, hogy mi lenne a legjobb és legolcsóbb.

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

Most pedig igyekszünk elkalauzolni mit is lenne jó bérelni. Felhasználhatóság alapján különítjük el a projektor bérlést és a keret nélküli tv-k bérlését

Mai világunkban sokszor amikor halljuk, hogy valaki projektort szeretne bérelni, s megkérdezzük milyen helyre, milyen rendezvényre, kiderül, hogy nem is annyira csak projektor jöhet szóba. Sok esetben elég egy nagyobb Tv-t bérelni, vagy akár egy keret nélküli tv-t, de még sok esetben a led fal bérlés is szóba jöhet. Led fal bérlésről többet itt tudhat meg.

Projektor bérlés és Vetítéstechnika

A megfelelő vetítéstechnikánk sötét és világos termeket egyaránt alkalmas kiszolgálni. Választhatóak kisebb és nagyobb installációs projektorok, amelyek élménnyé tehetik egy rendezvény vizuális jellegét.

Vetítéseink során csak a megrendelő elképzeléseitől függ, hogy mit szeretne megjeleníteni a vásznon. Méretében is lehet eltérő egy vetíteni kívánt kép. Vásznaink között megtalálható a 21,5m  től a 65m -ig a normál vásznak.

Installációs Projektoraink a 2000 ANSI-tól 30000 ANSI fényerőig állnak rendelkezésre.

Egy rendezvény alatt nagyon fontos szempont, hogy jó minőségű legyen a vetítés (vetítéstechnika). Erre a célra szolgálnak különböző egységek /videó szétosztó, Vga Splitter,Vga átkapcsoló stb./ . Ezen rendszerek alkalmazásával egyszerűen megoldható, hogy az előadóknak ne keljen a hátuk mögött található vászonra figyelni, hanem egy előtte elhelyezett csak az ő számára látható monitorra.

Több esetben előfordul, hogy a konferencia hangulatát emelve az előadót kamerával közvetítjük. Egy ilyen megoldással még a hátul ülők is láthatják az előadó arcát.

A vetítéstechnika területén sok lehetőség van mely a mai technikák kiaknázását jelenti. Lehetőség van videófalak vagy ledfalak bérlésére is.

Keret nélküli Tv bérlés Vetítéstechnika

Hogy miért érdemes keret nélküli tv-t bérelni? A 47″-os vagy 55″ elemekből összeállított felület a 2-2 mm-es határvonalaknak köszönhetően homogén képet alkot, . Előkelő, elegáns megjelenésével, dinamikus képminőségével lenyűgöző látványt nyújt.

A panelek szabadon konfigurálhatóak, ezért ha keret nélküli tv-bérlésben gondolkodik akkor pl. több elemes összefüggő felület, oszlop, szórt panelek, csík stb. is egyszerűen megéphető. Az eszközön megjeleníthető az egyszerű videóképtől a nagy felbontású számítógépes jelig minden.

Nem utolsó sorban a keret nélküli tv-k bérlésnél akár napsütéses helyre is elhelyezhetőek, hiszen magas fényerővel rendelkeznek.

Vetítéstechnika projektek megvalósítása

Hogy hogyan kell ki életre a rendezvényét vetítés technikával?  Először is kommunikálunk Önnel hogy mi az elképzelése. Másodszor pedig elmondjuk, milyen új technikai lehetőségek vannak amivel felhívhatja cégére a figyelmet.

A vetítéstechnika ajánlat kiadásához már az elején tisztában kell lennünk azzal hogy mi az elképzelése megrendelő ként. Fontos tudnunk hogy a rendezvény beltéren vagy kültéren lesz. Ha ezekkel megvagyunk akkor látnunk kell azt hogy milyen minőségű vetítéstechnikát szeretne. Nem mindegy hogy projektor vagy ledfal. 

A Led falakról  többet olvashat ebben a menüben.

Amennyiben egy olyan vetítéstechnika szeretne igénybe venni mint például a projektoros vetítés meg kell vizsgálnunk hogy hova és mekkora vásznat tudunk elhelyezni.  valamint az is nagyon fontos szempont hogy mennyire világos helyre megyünk.  még ha nagy projektort használunk akkor sem lesz olyan kontrasztos egy vetítés mint például egy led fal esetében.

Ha szükséges az ehhez kapcsolódó alumínium hidakat is meg tudjuk építeni amelyre fel tudunk húzni nagyobb méretű vásznakat akár meg falat lámpákat vagy bármi mást is. 

Milyen jellegű rendezvényekre kérhetek vetítéstechnikát?

Cégnél mindenféle rendezvény vetítés technikai kiszolgálását el tudja vállalni.  Az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztünk a vetítéstechnika területén, és megfelelő referenciával is rendelkezünk. 

Segítünk megtervezni hogy milyen vetítéstechnikára van szükségük, és mi lenne a legideálisabb

Vetítéstechnikai eszközeink országosan bérelhetők, természetesen a szállítást is vállaljuk.

A vetítéstechnikai eszközök üzemeltetése mellett az alábbi szolgáltatásokat is elérheti:

  • vetítéstechnika, fénytechnika és hangtechnika összehangolása
  • vetítéstechnikai eszközök helyszínre szállítása
  • vetítéstechnika és kapcsolódó szerkezetek helyszíni kivitelezése, összeszerelése
  • vetítéstechnikai eszközök üzemeltetése
  • vetítéstechnikai technikus biztosítása
  • vetítéstechnikai eszközök szétszerelése és visszaszállítása

Vetítéstechnikához kapcsolódó szolgáltatásaink:

Hangtechnika vetítéstechnikához
Led fal bérlés mint vetítéstechnika
Élő közvetítés és vetítéstechnika
Fénytechnika vetítéstecvhnikához