Tolmács Fejhallgató

Tolmácsfejhallgató tolmácsberendezés

Tolmácsfüles
Tolmácsfüles

A tolmács fejhallgató a tolmácsberendezés egyik legfontosabb eleme.  amikor valaki tolmács berendezést igényel,  akkor biztosítania kell a vendégei részére hogy hallani fogják az elhangzó fordítást. 

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

Tolmácsberendezés és tolmácsfelszerelés bérléséhez klikk ide

Cégünk kiemelt megtartja hogy professzionális megjelenéssel lássa el az őn rendezvényén megjelenő vendégeket. És mivel a tolmácsberendezéshez szükséges tolmács fejhallgató ezért cégünk ezt egyben szállítja. 

Ha valaki használt már tolmács technikát akkor tudja hogy ezen eszközöket a tolmács vevő be kell beledugni, és egy ilyen fejhallgató egész nap kellemes kényelmes viseletet biztosít.

Ezek a tolmács fejhallgatók külön fül párnával vannak szerelve ezért biztosítják részünkre hogy tisztítani illetve cserélni tudjuk őket. A tolmács berendezés részeként a tolmácstechnika felszerelésekor a szinkrontolmács is ilyen, vagy ehhez hasonló fejhallgatót visel. 

Amikor ön több száz főre rendelt tolmácstechnikát, akkor úgy szállítjuk hogy a tolmács vevőhöz jár egy egy tolmács fejhallgató. 

Tolmács fejhallgató jellemzői

Könnyű fejhallgatók, kiváló minőségű hang visszaadással
Cserélhető fülpárnák
Normál és tartós kábellel is beszerezhető
Külön megvásárolható szilárd, tisztítható fülpárnák

  • 32 ohm fülhallgatónként
  • 50 Hz –20 kHz (-10 dB)
  • 98 dB SPL/fülhallgatónként 1 mW/fülhall-gatónként
  • Szénfekete (PH 10736) és ezüstFőbb funkciók

Tolmács fejhallgató főbb funkciói

Ezek a fejhallgatók tisztítható fülpárnákkal is felszerelhetők.

Tisztítható fülpárnák
Csatlakozások
• 1,3 m hosszúságú, 3,5 mm-es aranyozott, derékszögű sztereó jack csatlakozódugóban végződő kábel

Műszaki specifikációk

Elektromos jellemzők

  • 50 mW
  • Impedancia Hangfrekvencia-átvitel Maximális teljesítmény Érzékenység (1 kHz)

Mechanikai jellemzők

  • 70 g
  • Tömeg Festés

Tolmács fejhallgató rendelési információ

LBB 3443/00 könnyű súlyú fejhallgatók
LBB 3443/10 könnyűsúlyúfejhallgatók tartós kábellel
Hardvertartozékok
LBB 3443/50 szivacsos fülpárnák az LBB 3443 típushoz (50 pár)
szivacsos tartalék fülpárnák
HDP-LWSP szilárd fülpárnák az LBB 3443 típushoz (50 pár)
tisztítható tartalék fülpárnák

Hogyan kapcsolódik a tolmácsberendezéshez?

A szinkrontolmács berendezés nem egy önműködő tolmácsberendezés. Lényegében úgy néz ki hogy valaki bele beszél a mikrofonba, annak hangját a tolmács fülére juttatjuk. Amikor a szinkrontolmács hallja az elhangzó információkat a színpadról, azonnal elkezdi fordítani egy másik nyelvre, a tolmácsberendezésen keresztül. A fordítását a tolmács pult  bekapcsolt mikrofonjába mondja, Melyet a tolmács Központ összegyűjt digitalizálja és digitálisan ki sugározza. 

A digitális tolmácsvevő, az így sugárzott digitális jelet analóg hanggá alakítja vissza. Így a hallgató már kiválaszthatja, hogy hányas csatornát szeretné hallgatni. Ehhez a tolmácsvevő berendezéshez csatlakoztatjuk a tolmács fejhallgatót.

A tolmács berendezés működését mindig technikus felügyeli és működteti. A szinkrontolmács és a tolmács technikus szorosan együttműködve dolgoznak a rendezvény sikerén. Amikor például valami nem hallható vagy nem látható a szinkrontolmács jelzi a technikusnak Aki segít abban, hogy a szinkrontolmács a munkáját zavartalanul tudja elvégezni. 

Minden tolmácskabinban két tolmácspult van,  ami segít abban hogy a két fő szinkrontolmács egymást váltva tudjanak dolgozni. Általában 20 percenként váltják egymást.  Amikor ez az idő letelik a frissen bejelentkező tolmács bekapcsolja a tolmács pultját,  ami várakozó állásba kerül. Amikor pedig a másik tolmács kiszáll a csatornából, élesedik a következő tolmács pult és megtörténik a szinkrontolmács váltás.