Tolmácsdíjak Tolmács árak

Tolmácsdíjak Tolmács árakra tudnak itt ajánlatot kérni

Amiről szeretnénk a szinkrontolmácsolást
Amire szeretnénk a szinkrontolmácsolást
Kérjük írja le milyen jellegű rendezvényre keres szinkrontolmácsot.
Kérjük igénylés esetén, adja meg, lent, mennyien lesznek összesen a rendezvényen, és ebből hány főre szeretne igényelni technikát.
Kérjük írjon néhány sort mely, segít a technikai ajánlat adásban. Pl. hányan lesznek összesen, ebből hány főre kérünk tolmácsberendezést stb.

Mitől függenek a tolmácsdíjak?

A szinkrontolmács árak nagyban függnek a rendezvény jellegétől és attól hogy pontosan mit és hogyan szeretnénk tolmácsoltatni. Ne felejtsük el hogy a szinkrontolmácsolás is egy olyan szolgáltatás ami nagyban meghatározza a rendezvényünk színvonalát. Éppen ezért azt mondhatnánk hogy a szinkrontolmácsolás árak összhangban vannak a rendezvény árakkal. Hogy miért Mondjuk ezt? Azért mert ha például 200 ember ül a rendezvényünkön akik hallgatják a szinkrontolmácsolás a rögtön 200 felé oszlik a rendezvény költsége is.

Mind összességeben azt mondhatjuk, hogy a szinkrontolmács árak akár 70eFt-tól több száz ezer forintig is emelkedhet. Az is előfordulhat, hogy utaztatni vagy szállásolni kell a tolmácsokat.

Milyen nyelvű szinkrontolmács áll rendelkezésre?

Hogy milyen nyelveken tudunk szinkron tolmácsolni, vagy konszekutív tolmácsolást vállalni? A kérdést inkább vissza fordítjuk a megrendelőinkhez, hiszen eddig még nem volt olyan rendezvény amit ne tudtunk volna megoldani.

Amikor felkérést kapunk, hogy egy előadást, tárgyalást konszekutívan, vagy szinkron tolmácsolással fordítsunk, nagyon sok nyelvpár felmerülhet. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, bármely idegen nyelvre tudunk tolmácsot kínálni. Nyilvánvalóan ettől is függhetnek a tolmácsdíjak.

Hogyan tudjuk ezt megoldani? Ha másként nem akkor a helyszínre utaztatjuk a szinkrontolmácsokat. Nyilván felmerül a kérdés, hogy akkor mennyibe fog kerülni a szinkrontolmácsolás ára?

Egy ilyen helyzetben előre megadjuk ügyfeleinknek az ajánlatot, ami tartalmazza a tolmács utaztatását, szállásolását vagy bármit ami ahhoz szükséges, hogy szinkrontolmácsunk kipihenten, és felkészülten mehessen a munkáját elvégezni

Online tolmácsolás

Az elmúlt időszakban egyre többet találkoztunk azzal a kifejezéssel, hogy online tolmácsolás. Mit is jelent, és hogyan lehet megvalósítani.

Cégünk az elmúlt időszakban egyre gyakrabban találkozott azzal az igénnyel, hogy a tolmács nem tud vagy csak nem ajánlott, hogy eljöjjön a helyszínre.

Sok felület van, ahol meg tudjuk oldani az online tolmácsolást. Persze ehhez először ismernünk kell a rendezvény igényeit, illetve a kiszolgálási platformot. Sokat segít, ha valaki elmondja, hogyan, képzeli a rendezvény menetét.

Az online tolmácsolás nem egy olyan dolog amit ne lehetne kivitelezni. Keressen miket, s adunk árat egyben is a rendezvényére.