Tolmácskabin és tolmácsberendezés

Tolmácskabin rendszerek

Tolmácskabin
Tolmácskabin

Az El-Vision Kft. által gyártott tolmácskabin, tolmácskabinok megfelelnek a jelenleg elfogadott EU szabványoknak. A tolmácskabin hangszigetelt falakból és alu vázból épül fel. Tartozéka még két ventilátor is.Két méretben rendelhető:
160cm*160cm*200cm
240cm*160cm*200cm

Írjon nekünk az el-vision@el-vision.hu -ra, vagy keressen minket a +36208086082 -es telefon számon, ahol azonnal igyekszünk segíteni.

Tolmácsberendezés és tolmácsfelszerelés bérléséhez klikk ide

Telepítés szerint:
Fix telepítés
Installációs telepítés
Kivitel:
Biztonsági üveggel szerelt
Plexivel szerelt Súlya: 90 kg

Tolmácskabin
Tolmácskabin

Beépíthető tolmácskabin

Mobil tolmácsrendszer

A tolmácskabinban megfelelő szellőzőrendszer működik, melynek nagy szerepe van abban, hogy a tolmácsok megfelelő körülmények között tudjanak dolgozni. A tolmácskabin tetején két fix ventilátor helyezkedik el, melyek csendes motorral szereltek, így nem tereli el a figyelmet, és közben a megfelelő levegőmennyiség cseréjét is biztosítja.

Épített tolmácskabin
MERCEDES

A fenti képen a Mercedes-Benz kecskeméti konferenciatermébe beépített kabinokat láthatjuk.

Fix installációs telepítésnél akár szín, akár méret változásokat is tudunk eszközölni, RAL színskála szerint.
Tolmácskabinunk minden teremben könnyen és gyorsan, egyetlen ember által felépíthető. Ez előnyt jelent azoknál a cégeknél, akik tolmácstechnika bérbeadásával foglalkoznak. A tolmácskabin installációs ideje kb. 3-5 perc, a szétszerelése pedig kb. 2-3 perc. A szereléséhez szerszám nem szükséges.

A tolmácskabinhoz teljes alkatrész ellátást biztosítunk.

Jótállás:
Minden termékre szerkezeti jótállást biztosítunk, ideje 1 év. Ha a tolmácskabin sérülése nem megfelelőszállítás miatt keletkezett, a jótállás nem érvényesíthető.

Forgalmazunk továbbá:
Adipack Silent 6300
Adipack Silent 9300
Adipack Silent 9500

Hogyan zajlik a tolmácsolás a gyakorlatban?

A szinkrontolmács berendezés nem egy önműködő tolmácsberendezés. Lényegében úgy néz ki hogy valaki bele beszél a mikrofonba, annak hangját a tolmács fülére juttatjuk. Amikor a szinkrontolmács hallja az elhangzó információkat a színpadról, azonnal elkezdi fordítani egy másik nyelvre. A fordítását a tolmács pult  bekapcsolt mikrofonjába mondja, Melyet a tolmács Központ összegyűjt digitalizálja és digitálisan ki sugározza. 

A digitális tolmácsvevő, az így sugárzott digitális jelet analóg hanggá alakítja vissza. Így a hallgató már kiválaszthatja, hogy hányas csatornát szeretné hallgatni. 

A tolmács berendezés működését mindig technikus felügyeli és működteti. A szinkrontolmács és a tolmács technikus szorosan együttműködve dolgoznak a rendezvény sikerén. Amikor például valami nem hallható vagy nem látható a szinkrontolmács jelzi a technikusnak Aki segít abban, hogy a szinkrontolmács a munkáját zavartalanul tudja elvégezni. 

Minden tolmácskabinban két tolmácspult van,  ami segít abban hogy a két fő szinkrontolmács egymást váltva tudjanak dolgozni. Általában 20 percenként váltják egymást.  Amikor ez az idő letelik a frissen bejelentkező tolmács bekapcsolja a tolmács pultját,  ami várakozó állásba kerül. Amikor pedig a másik tolmács kiszáll a csatornából, élesedik a következő tolmács pult és megtörténik a szinkrontolmács váltás.

Mekkora a helyigénye és mire van szükségem?

A tolmács kabinokat a rendezvényekre, szétszerelt lapokban szállítjuk. Mivel a súly Több száz kiló Ezért fontos tudnunk már az előzetes egyeztetések alapján hogy hova kell szállítani ezt a kabint.

Az előzetes egyeztetések alapján tudjuk hogy hány ember képes oda szállítani ezt az eszközt. A tolmács berendezés szorosan kapcsolódó része a tolmács kabin melynek összeszereléséhez Körülbelül egy óra szükséges. 

Amennyiben ön a rendezvényére szeretne igényelni tolmács berendezéshez tolmács kabint,  szükséges tudnia hogy befér-e.  egy tolmácskabin méreteiben 1,6 méter szer 1,6 méter alapterületű. Ezért azt szoktuk javasolni hogy rendezvényszervezés ekkor Legalább kétszer két métert  számoljon a tolmács kabinra. Magasságában egy tolmács berendezéshez kapcsolódó tolmácskabin 2 méter.

Egy az Európai Unióban is elfogadott tolmács kabinban,  egy időben összesen két fő szinkrontolmács tud dolgozni.  Ez azért nagyon fontos mert a szinkrontolmácsok 20 percenként váltják egymást. 

Amennyiben önnek olyan uniós rendezvényre van szüksége ahol három szinkrontolmács ül egy kabinban erre is van lehetőség. Ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

Egyéb igényelhető szolgáltatások: